Sfeervolle tuinen

Volgens de regels van Feng Shui creëert Wiecher Huisman sfeervolle, natuurlijke, exclusieve onderhoudsvriendelijke tuinen. Wiecher realiseerde zo al vele patiotuinen, cottagetuinen, landschapstuinen en sortimentstuinen in binnen en buitenland. Wiecher Huisman Tuinontwerp & Advies is gevestigd in Gasselte “Drenthe”. U wilt goed advies, een tuin naar uw droom en wens, neem dan
contact op, u kunt hiervoor het contact formulier gebruiken.

Spelen met verschillende planten en materialen

Om de juiste sfeer te kunnen creëren gebruik ik graag een grote diversiteit aan planten. Hiervoor moet je eerst goed rondscharrelen om de juiste planten bij elkaar te krijgen. Een andere uitdaging is het verzamelen van de bijpassende materialen; sokkels, vazen, fonteinen en uiteraard de verharding. Foto's van een door mij ontwikkelde patio bij de voordeur in Eelde. De sfeer rond de voordeur / entree moet laten zien wie er woont.

 
 
 

Onze tuinen stralen ieder seizoen

Bloeiende Rhododendrons en Azaleas in het voorjaar, zoet geurende rozen in de zomer, kleurenpracht in de herfst, rijp op de grassen in de winter... Onze tuinen stralen ieder seizoen een andere sfeer uit, die past bij de tijd van het jaar. Kijk ook eens in ons Arboretum of mijn planten aanbod onder plantverkoop.

 

Specialisatie

De laatste dertig jaar heb ik veel kennis opgebouwd in het gebruik van winterharde tuin- en landschappelijke beplantingen. Bijzondere soorten bomen en heesters en de vele vormen rijke coniferen vormen het fundament voor een krachtige tuin. Ik ben gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en verzorgen van bos en schaduwrijke tuinen. Veelvuldig heb ik combinaties van Rhododendrons en Azaleas met succes toegepast. Uit ervaring kan ik vele mooie siergrassen en andere solitaire planten op de juiste plek toepassen.